• Ώρες Λειτουργίας: Δευ. - Παρ. 09:30 - 17:30
213 038 7078 info@heleco.gr
Ομορφοκκλησιάς 36 151 22, Μαρούσι

Σχετικα με εμας

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ HELECO

Η HELECO ιδρύθηκε το 2010 με βασική δραστηριότητα το φωτισμό τεχνολογίας LED (μελέτη, εισαγωγή και εμπορία).

Η τεχνολογία LED, (light emission diode / δίοδος εκπομπής φωτός) βασίζεται στη χρήση ημιαγωγών και μπορεί να αποτελέσει την ιδανική επιλογή σαν κύρια πηγή φωτισμού σε εφαρμογές εσωτερικών και εξωτερικών χώρων. Η HELECO προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις φωτισμού στους πελάτες της αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα της τεχνολογίας LED όπως:

  • Τη μεγάλη εξοικονόμηση ενέργειας τουλάχιστον κατά 60% (μειωμένο κόστος του ηλεκτρικού ρεύματος)
  • Τη μεγάλη διάρκεια ζωής που ξεπερνάει τις 50.000 ώρες λειτουργίας (μειωμένο κόστος συντήρησης)

Στα χρόνια που ακολούθησαν και παρά τις δυσκολίες της οικονομικής κρίσης, μεγάλες εταιρείες από όλο το φάσμα της εμπορικής δραστηριότητας, εμπιστεύτηκαν τα προϊόντα και τις λύσεις της HELECO και εξοικονόμησαν ενέργεια, μείωσαν τα κόστη τους και αναβάθμισαν την ποιότητα φωτισμού των εγκαταστάσεων τους. Στη συνεχή αναζήτηση λύσεων που θα μεγιστοποιήσουν την προσφερόμενη αξία προς τους πελάτες της, η HELECO προχώρησε ακόμα περισσότερο εντάσσοντας στη προϊοντική της γκάμα, τους κτηριακούς αυτοματισμούς βασισμένους στο πρωτόκολλο KNX, σαν KNX Association Partner. Με τις συνδυαστικές λύσεις προϊόντων και υπηρεσιών στους τομείς του Φωτισμού καθώς και των Κτηριακών Αυτοματισμών, μπορούν πλέον οι πελάτες της να επωφεληθούν από τα πλεονεκτήματα μιας επένδυσης ενεργειακής αναβάθμισης / εξοικονόμησης.

(Τα τελευταία χρόνια η HELECO έχει προχωρήσει στην εισαγωγή λαμπτήρων LED για παντός τύπου οχήματα. Συνεργάτες από όλη την Ελλάδα εμπιστεύονται τους λαμπτήρες της για τους πελάτες τους και τα οχήματά τους, ενώ το δίκτυο συνεργατών της αυξάνεται συνεχώς.

Στην συνεχή προσπάθεια για αναβάθμιση των υπηρεσιών της, η HELECO, συνδυάζει επιπλέον την χρήση των οικιακών λαμπτήρων LED με την ευκολία των Smart Homes. Στοχεύει έτσι σε ακόμα καλύτερα ποσοστά εξοικονόμησης, αλλά και να κάνει προσιτό το μέλλον των «έξυπνων» σπιτιών.)

Ταυτόχρονα, η HELECO συνεισφέρει στην ενίσχυση της περιβαλλοντικής συνείδησης μέσω της μείωσης των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα στην ατμόσφαιρα λόγω της χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας αλλά και στην οικολογική συμπεριφορά καθώς οι λαμπτήρες τεχνολογίας LED είναι 100% ανακυκλώσιμοι και δεν περιέχουν υδράργυρο, μόλυβδο ή άλλες τοξικές ουσίες σε σύγκριση με τους άλλους λαμπτήρες εξοικονόμησης ενέργειας.

Heleco
ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

Στην Heleco βάζουμε μπροστά εσάς και για αυτό σας παρέχουμε υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες. Το δίκτυο συνεργατών μας, κάνει το έργο μας πιο εύκολο σε πολλές περιοχές της Ελλάδας, ενώ οι πελάτες μας είναι αυτοί που μας δίνουν το κίνητρο να γινόμαστε καλύτεροι.

Μάθετε πρώτοι νέα και προσφορές μας

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι νέες και προσφορές για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

Έχετε εγγραφεί επιτυχώς!