Πισω στη κορυφη
Share

Η αποστολή γίνεται με τη συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών “ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ”

Για αγορές κάτω των  80,00€, Τα έξοδα αποστολής ορίζονται στα 3,00€
Για αγορές άνω των  80,00€, Τα έξοδα αποστολής είναι ΔΩΡΕΑΝ

_______

Η αποστολή των προϊόντων μας γίνεται  από την εταιρεία ταχυμεταφορών «ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ» στην Ελλάδα.

Οι παραδόσεις των προϊόντων  γίνονται στο Νομό Αττικής και την υπόλοιπη Ελλάδα  εντός 1-5 εργάσιμων ημερών (Εξαιρούνται έκτακτες καταστάσεις).

 

Δεν παραδίδουμε παραγγελίες το Σάββατο, την Κυριακή ή τις αργίες.

*Ειδικά, για το Σάββατο υπάρχει η δυνατότητα παράδοσης (εντός Ελλάδος) σε κάποιες περιπτώσεις κατόπιν συνεννόησης μαζί μας.

 

Κόστος

Τα έξοδα αποστολής ορίζονται στα 3,00€ για αγορές κάτω των  80,00€, η υπηρεσία την αντικαταβολής έχει επιπλέον χρέωση: 3,00€.

Δωρεάν αποστολή για όλες τις παραγγελίες άνω των 80,00€.

 

 

Σημείωση: Για όλους τους καταναλωτές (εντός και εκτός Ελλάδος) υπάρχει η δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν οποιαδήποτε μεταφορική εταιρεία της επιλογής τους πέραν της συνεργαζόμενης με εμάς με την προϋπόθεση ότι θα αναλάβουν οι ίδιοι τόσο την όλη διαδικασία (επικοινωνίας, συνεννόησης κτλ) όσο και το σύνολο των εξόδων αποστολής.

–              Τυχόν δασμοί και φόροι που μπορεί να προκύψουν από τα τελωνεία είναι ευθύνη του πελάτη να τα καλύψει.

–              Σε όλες τις χρεώσεις συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24%.

 

Κατάσταση αποστολής

Θα λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θα σας ενημερώνει ότι η παραγγελία σας έχει αποσταλεί. Το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου θα περιλαμβάνει έναν αριθμό παρακολούθησης και μια διεύθυνση URL για να ελέγξετε την κατάσταση της παραγγελίας σας. Πληροφορίες σχετικά με τυχόν παραγγελθέντα ή ακυρωθέντα στοιχεία θα περιλαμβάνονται σε ξεχωριστό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.