Πισω στη κορυφη
Share

Εμείς στη HELECO θέλουμε κάθε πελάτης μας να είναι ευχαριστημένος με τα προϊόντα μας. Εάν παρ’ όλα αυτά για κάποιο λόγο υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την παραγγελία σας, μπορείτε να μας την επιστρέψετε καθώς προσπαθούμε για το υψηλότερο επίπεδο ικανοποίησης των πελατών μας.

Κάντε την επιστροφή σας εντός 7-14 (δικαίωμα υπαναχώρησης) ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που παραλάβατε την παραγγελία σας. Για την πραγματοποίηση της επιστροφής απαραίτητα είναι το προϊόν να είναι σε άριστη κατάσταση, στην αρχική του συσκευασία και να συνοδεύεται από την απόδειξη της παραγγελίας σας .

 

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ:

 

  1. Να πραγματοποιήσετε αλλαγή με άλλο προϊόν
  2. Να πραγματοποιήσετε επιστροφή χρημάτων

 

Απαραίτητα για την αλλαγή/επιστροφή των προϊόντων είναι:

α. το προϊόν το οποίο επιστρέφετε να βρίσκεται στην κλειστή εμπορική του συσκευασία

β. η απόδειξη της συναλλαγής σας και

Για τις επιστροφές/αλλαγές θα πρέπει να προηγηθεί οπωσδήποτε τηλεφωνική επικοινωνία με το κατάστημά μας στο τηλέφωνο: 2130307078ή e-mail στο info@heleco.gr

 

Σας υπενθυμίζουμε ότι:

  • Η διαδικασία των επιστροφών συνήθως διαρκεί 1-6 εργάσιμες ημέρες από την στιγμή που παραλαμβάνουμε την επιστροφή στην εταιρία μας.
  • Στην περίπτωση που διαπιστωθεί κάποιο ελάττωμα κατά τον ποιοτικό έλεγχο στο προϊόν που επεστράφη, η εταιρεία οφείλει να επιστρέψει το δέμα πίσω στον καταναλωτή ή να επικοινωνήσει με τον καταναλωτή για την επίλυση του ζητήματος.

 

Η διεύθυνση στην οποία πρέπει να σταλούν τα προϊόντα προς επιστροφή στο e-shop είναι:

HELECO

Ομορφοκκλησιάς 36

151 22 Μαρούσι

ΤΗΛ.: +30213 307078

Μπορείτε, επίσης, να μας επιστρέψετε το προϊόν/τα προϊόντα  παραδίδοντας το/τα στην αρχική τους κατάσταση και συσκευασία στα γραφεία μας προσκομίζοντας την απόδειξη αγοράς.

– Επιστρέψτε το προϊόν πολύ καλά συσκευασμένο προς αποφυγή φθοράς κατά την μεταφορά του, χρησιμοποιώντας εταιρεία Courier της επιλογής σας. Στην περίπτωση αλλαγής/επιστροφής που επιλέξετε τη «Γενική Ταχυδρομική» η χρέωσή σας θα είναι 5,00€  και το αντίστοιχο ποσό της χρέωσης (5,00€) θα κρατηθεί από την αλλαγή ή την επιστροφή χρημάτων σας και συνεπώς δεν θα χρειαστεί να πληρωθεί στην μεταφορική εταιρεία. Στην περίπτωση που επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε άλλη μεταφορική της επιλογής σας, θα επιβαρυνθείτε εξ’ ολοκλήρου το κόστος των μεταφορικών το οποίο και θα καταβάλετε στην μεταφορική εταιρεία που θα επιλέξετε την στιγμή της αποστολής του δέματος.

 

– Τα έξοδα ταχυμεταφοράς, τα τελωνεία και κάθε άλλο κόστος που μπορεί να προκύψει για το επιστρεφόμενο προϊόν καταβάλλονται από τον πελάτη και η αποστολές γίνονται με δική του ευθύνη.

– Τα έξοδα ταχυμεταφορών, τα τελωνεία και κάθε άλλο κόστος που μπορεί να προκύψει για το αντικατασταθέν προϊόν καταβάλλονται από την εταιρεία.

 

Τα προϊόντα που αγοράζονται από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα μπορούν να  επιστρέφονται και να αλλάζονται μόνο με άλλα προϊόντα που είναι διαθέσιμα ίσης ή μεγαλύτερης αξίας από αυτό που αγοράσατε αρχικά. Ο πελάτης είναι υπεύθυνος για την κάλυψη οποιασδήποτε διαφοράς των τιμών μεταξύ των δύο προϊόντων.

 

Χρόνος αλλαγών:

Θα αλλάξουμε το προϊόν που μας αποστείλατε, εφόσον πληροί τους παραπάνω όρους και προϋποθέσεις, το αργότερο μέσα σε 7 (επτά) εργάσιμες ημέρες από την παραλαβή του από εμάς (αφορά σε παραγγελίες από την Ελλάδα).

 

Σημειώσεις: 

–              Στη σπάνια περίπτωση που σας  έχουμε στείλει λανθασμένη παραγγελία θα αναλάβουμε την πλήρη ευθύνη για την έγκαιρη αντικατάσταση και παράδοση του σωστού προϊόντος στον πελάτη (συμπεριλαμβανομένων και των εξόδων αποστολής προς και από εμάς).

–              Οι επιστροφές θα υποβάλλονται σε επεξεργασία μόνο με την αρχική μέθοδο πληρωμής.

 

Για περαιτέρω βοήθεια μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@heleco.gr μέσω τηλεφώνου +30 213 307078.